SER Maestrat

Anterior
Siguiente

La caiguda d’un llamp a la torre més alta del Castell de Peñíscola obliga a tancar una sala per falta de llum i deixa la fortalesa sense servei de museografia

  • Els tècnics analitzen els efectes del llamp en els sistemes elèctrics del castell, que manté obertes les seues instal·lacions per als visitants

N. de P.

 La caiguda d’un llamp al Castell de Peñíscola ha provocat problemes en part del subministrament elèctric, deixant sense llum una de les sales que formen part del recorregut dels visitants de la fortalesa i afectant les projeccions del servei museogràfic, tal com ha explicat la diputada de cultura, Rut Sanz.

Durant la jornada de hui els tècnics encarregats del manteniment de les instal·lacions analitzaren els danys en el sistema elèctric, per la qual cosa s’està a l’espera d’un informe definitiu. El llamp va caure anit en la coneguda com Torre del Mascle i, de moment, ha obligat a tancar una de les sales.

Pese a l’incident, el Castell del Papa Lluna manté les seues portes obertes per als visitants amb l’horari habitual, a l’espera de poder reobrir l’espai tancat i reprendre les projeccions museogràfiques.