SER Maestrat en directe

La Banda Simfònica ‘La Aliança’ de Vinaròs ofereix un Espectacle Primaveral Excepcional

Concert de Primavera de la Societat Musical ‘La Aliança’ de Vinaròs: Celebració Musical i Emoció a l’Auditori

Com cada any, la Societat Musical ‘La Aliança’ de Vinaròs va omplir d’harmonia i emoció l’Auditori dissabte passat a les 20 h amb el tradicional concert dedicat a la ‘Primavera’, protagonitzat per la seva Banda Simfònica. Dirigida pel director en prova, Àlex Rodríguez, van interpretar cinc peces variades seleccionades amb cura.

L’esperit de la música va contagiar a tots els assistents, amb la presidenta Angela Caballer donant la benvinguda a un públic que va incloure l’alcaldessa María Dolores Miralles. Durant la presentació, Caballer va destacar la meticulositat de la selecció musical del director i va compartir el lema del concert: ‘cosins germans’, simbolitzant la unió entre les comarques del Montsià i del Baix Maestrat a través de la música.

El director en prova, Rodríguez, va demostrar el seu talent i compromís amb un discurs sincer d’agraïment a ‘La Aliança’ i als músics, seguit d’una interpretació magistral de les peces programades. L’entusiasme del públic va ser tan gran que Rodríguez va oferir un bis, un moviment de l’obra ‘Montsià’ de Carlos Royo Baiges, que va ser acollit amb ovacions.

Amb l’expectativa creixent per a l’anunci del nou director de ‘La Simfònica’, la música continua sent el lligam que uneix a tota la comunitat de Vinaròs.