SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Juan Jose Rincón Guerrero estudiant del CIPFP Benicarló es va proclamar guanyador del VIII Concurs de Tast de Vins organitzat per l’associació Vindicas

 

N. de P.

El passat 4 de novembre a l’Hotel Luz de la ciutat de Castelló, l’associació VINDICAS va dur a terme el seu VIII concurs de Tast Inter escoles d’hostaleria, esdeveniment en què van participar al voltant de 150 estudiants de serveis en restauració de la província de Castelló, a l’esdeveniment va acudir el CIPFP de Benicarló, i els seus grups de grau mitjà i superior, al grup de grau mitjà de Serveis de Restauració, va acudir el jove de la nostra família AFANIAD Vinaròs Juan Jose Rincón Guerrero. Qui va competir al tast amb els seus companys.

En finalitzar la jornada, el nostre jove va rebre 2 diplomes com a premi al seu exercici, el primer com a Millor Participant CIPFP Benicarló i el segon com a guanyador del Concurs de Tast de Vi.

Enhorabona a CIPFP de Benicarló per la seva formació i atenció inclusiva.

Gràcies pel suport de tots els professionals del centre i una felicitació gegant a JuanJo ja que els seus estudis i esforç segueixen donant fruits, no només des del seu canal de YouTube en pell d’un Asperger, també al nou rumb que segueix ara després de les seves experiències a l’hotel RH Vinaròs a les pràctiques d’Unidiversitat de l’UJI i Fundació ONCE.

Juan Jose Rincón Guerrero, usuari d’AFANIAD Vinaròs i com a estudiant del CIPFP Benicarló, es va proclamar vencedor del VIII Concurs de Tast de Vins,