SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Jornades Gastronòmiques del Llagostí a Alcanar : del 27 de maig al 19 de juny

N.de P.

Un any més, es tornen a celebrar les Jornades Gastronòmiques del Llagostí, impulsades per l’Ajuntament d’Alcanar i el Col•lectiu Gastronòmic d’Alcanar i les Cases. Serà del 27 de maig al 19 de juny quan Alcanar, les Cases d’Alcanar i Alcanar Platja es convertiran, de nou, en la capital del llagostí. En aquesta ocasió, nou restaurants del municipi s’uneixen per a presentar-nos uns menús amb el llagostí com a protagonista indiscutible.

Es tracta d’unes jornades conegudes arreu de Catalunya i que tenen l’objectiu de posar en valor un producte de referència a la costa ebrenca com és el llagostí. «Seguim treballant de la mà del Col•lectiu Gastronòmic per tal de promoure els productes de quilòmetre zero i reforçar la marca de destí gastronòmic», ha explicat el regidor de Turisme, Jordi Monfort.

Enguany, es durà a terme la desena edició d’unes jornades que, a parer dels restauradors, ja estan consolidades. «Després de la situació pandèmica d’aquests dos anys, estem recuperant la normalitat. Esperem una bona afluència de gent preparada per a gaudir d’aquestes jornades amb un producte tan nostre com és el llagostí», ha dit la presidenta del Col•lectiu Gastronòmic, Maribel Fibla.

El preu dels menús oscil•len entre els 30 i els 42 euros. Els restaurants participants en aquesta edició son: Bitàcora, Can Manel, Casa Esquerra, Els Jardins del Tancat, El Racó del Port, La Marinada, Les Palmeres, Lo Pouet i Serramar. Els restaurants recomanen que es reserve taula prèviament per assegurar el vostre lloc.

consulta els restaurants participants: 

https://www.alcanar.cat/sites/default/files/22jornadesllagostib.pdf