SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Joan Ronchera celebra l’arribada del primer tram de fons europeus a Alcalà i Alcossebre per a accelerar la transformació del sector turístic

El portaveu del grup socialista i avisa que vigilarà que es complisquen els requisits descrits en la subvenció

El portaveu socialista a l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, ha destacat que la pròxima arribada de fons europeus al municipi suposarà “un important revulsiu per a l’economia local”. Ronchera s’ha referit així a l’aprovació, per part de la Generalitat, de la transferència dels primers 900.000 euros -d’un total de tres milions- per a cobrir el desplegament de les accions del pla de turisme sostenible local.

 

“El nostre país lidera l’arribada de fons europeus a tota la Unió gràcies a les gestions del president Pedro Sánchez. A l’hora de negociar les condicions i els terminis de pagament hem comptat amb el millor equip i ací tenim l’exemple més clar”.

 

Ronchera ha avançat que “continuarem fent la nostra tasca de control i fiscalització del govern municipal perquè implemente punt per punt el pla”. En opinió del portaveu, “tenim una oportunitat única per a fer possible al nostre poble un projecte capdavanter per al desenvolupament turístic de la zona. El PSPV formarà part del Consell de Turisme Local amb un representant.