SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Investiguen la mort d’una dona de 44 anys que ahir es va precipitar des d’un balcó a Vinaròs

La mort d’una dona de 44 anys que ahir es va precipitar des del balcó d’un quart pis del carrer Iecla de Vinaròs està sent investigada per la policia judicial de la Guàrdia Civil després d’avisar un veí al 112 que havia sentit una discussió en l’habitatge.


Els fets es van produir a primera hora de la nit del diumenge quan una dona es va precipitar sobre la calçada resultant morta en l’acte sense que els serveis de la SAMU que el Cicu havia enviat al lloc poguessin fer res per a mantenir-la amb vida.
Minuts després del crit d’alerta es van personar en el lloc efectius de la Policia Local i de la Guàrdia Civil que van intentar la reanimació fins que van arribar els efectius mèdics. Paral·lelament efectius de la Benemèrita van pujar fins al pis des del qual la finada havia caigut. Allí van trobar a la parella de la dona amb la qual van mantenir una llarga entrevista en la qual pel que sembla, segons el diari Llevant, aquest hauria reconegut que havien discutit per motius familiars. No obstant això, l’home hauria relatat que en un moment dato la dona es va anar cap al balcó i davant la seva mirada va fer l’intent de llançar-se que ell hauria tractat d’impedir sense èxit.
Les forces d’ordre van decidir precintar el pis per a realitzar al llarg d’aquest matí les diligències oportunes a l’interior de l’habitatge, especialment en la zona del balcó per a intentar obtenir dades rellevants per a la recerca sense que s’hagi tancat cap hipòtesi.