SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Incorporació de 57 Guàrdies Civils a la província de Castelló

• El 28% dels Guàrdies Civils incorporats són dones

Castelló 4 /juliol /2022.-. La Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló ha acollit aquest matí la presentació de 57 nous guàrdies civils alumnes destinats a diferents casernes, que cursaran el seu any de pràctiques en aquesta província.

La Subdelegada de Govern Soledad Ten i el Coronel Cap de la Comandància de Castelló, Miguel Fresneda, han presidit l’acte i s’han dirigit als alumnes amb unes paraules de benvinguda.

En total 57 són els nous agents que s’incorporen a la plantilla a la província, 16 d’ells dones, procedents de l’Acadèmia de Guàrdies Civils de Baeza (Jaén) i del Col·legi de Guàrdies Joves Duc de Ahumada de Valdemoro (Madrid).

Durant aquest any els guàrdies civils alumnes prestaran servei en les seves unitats per a obtenir els coneixements i l’experiència professional necessària fins a completar la seva formació i adquirir l’ús de Guàrdia Civil.

Amb la incorporació d’aquests efectius es reforça el dispositiu de l’Operació Estiu 2022 establert per la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló.