SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Ilde añó confirma a SER Maestrat que ha presentat la seva candidatura a alcalde. La prioritat que es marca si arriba a l’alcaldia és una gran sala multiús per a la ciutat

El primer tinent alcalde de l’Ajuntament de Benicarló, Ilde añó ha confirmat a Ser Maestrat que es presenta a les primàries del seu partit per a ser candidat a l’alcaldia. Segons ha pogut saber SER Maestrat en una última hora, Año, ara mateix seria ja candidat a l’alcaldia a falta de ratificació del Comitè Electoral. Per tant, no hi ha altre aspirant dins del partit socialista.

Añó ha assenyalat que malgrat els rumors ha esperat que l’alcaldessa Xaro Miralles es manifestés si volia optar a la reelecció o renunciava a continuar.

Després de fer-ho públic el divendres i conforme als terminis que estableix el procés d’elecció de candidats en el PSPV-PSOE . Ilde Añó ha confirmat la seu candidatura.

L’objectiu prioritari per a Añó si arriba a l’alcaldía és construir una Sala multiús, se suposa de gran capacitat, per a cobrir les necessitats d’entitats i municipals.