SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Hugo Romero, regidor de Tots Som Vinaròs Podem ha presentat la seva dimissió avui al migdia. Ana Fibla ha fet una roda de premsa aquest mati

Hora 14 Maestrat. Edita i presenta Juanjo Benito.

Hugo Romero, regidor de Tots Som Vinaròs Podem i secretari general de Podem des de 2014 a 2020 ha presentat la seva dimissió avui al migdia per motius personas.

Reproduim el seu comunicat integrament:

Aquests 6 anys de regidor han sigut els més apassionants que he viscut fins ara, poder treballar per Vinaròs i la seva gent, participar activament en l’acció política o pública del teu poble és una experiència que tots hauríem de viure i conèixer.

Per la meva banda, dir que deixo el càrrec de regidor de l’Ajuntament de Vinaròs, porto temps prioritzant l’activitat pública per sobre de la salut i el cos em demana parar. En aquests temps hem reaprès que la salut és lo més important i cal cuidar-la, jo portava temps sense fer-ho i he decidit recompensar els equilibris de la balança.

Moltes gràcies a tots aquells en els que en algun moment d’aquests anys hem coincidit. Ha sigut un plaer treballar per Vinaròs al vostre costat.

A les companyes i companys que continuen, molta força i ànims. No oblidaré mai el que hem viscut.

A la gent de TSV – Podem, gràcies, des de 2014, companyerisme, activisme polític i assemblearisme. Que així continue, gràcies.”

 

Romero ha donat a conèixer la seva decisió dues hores després que la cap de llista de la formació Ana Fibla realitzés una roda de premsa en la qual de nou va culpar al grup socialista del trencament del govern municipal.

Recordarem que la crisi  de govern es va obrir a causa d’un intercanvi de regals abans de Nadal sota la fórmula de l’amic invisible. El regidor socialista José Chaler va regalar un cap de xai i vísceres a Ana Fibla portaveu de SOM-PODEM. Malgrat demanar disculpes, Fibla no les va acceptar i va donar un ultimàtum al grup socialista amb el qual compartia govern a més de Compromís. Demanava la dimissió de Chaler abans del 10 de gener o abandonaven el govern.

Finalment, Chaler va dimitir el dimecres passat al matí. Però una hora després l’alcalde va destituir a Fibla de les seves delegacions perquè no va complir l’exigència del Psoe de retractar-se de les acusacions fetes a l’alcalde.

Una altra hora després els regidors del SOM anuncien que igualment deixen el govern per la destitució de Fibla.El dimecres a la tarda El Ple aprova una moció de reprovació contra l’alcalde presentada pel PP amb el suport de SOM i PVI.

Fibla ha comparegut avui a les 12 a reiterar la seva versió de la negociació fallida amb el PSPV, però a les 2 de la tarda Hugo Romero dona a conèixer la seva renúncia per motius personals.

Tot i això, el mateix dia de la primera roda de premsa de Fibla, Romero ja va evidenciar davant els informadors discrepàncies, eixint de la sala on es feia la roda de premsa al carrer Pont de manera sobtada sense estar present en aquesta.

L’actual secretària general de Podem a Vinaròs, la també regidora Cecilia Pastor no s’ha manifestat, encara,  després d’aquests fets que afecten  la seva formació.