SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Festa de l’Esport Vinarossenc

La carpa de l’Atlàntic va acollir divendres a la tarda la Festa de l’Esport Vinarossenc 2022, un acte organitzat pel Consell Municipal d’Esports i en què es van distingir diversos esportistes i clubs.

La regidora d’Esports, Begoña López, i el primer tinent alcalde, Marc Albella, van ser els encarregats del lliurament de premis.

El premi al millor esportista absolut va ser per a Alvaro Urgelles, mentre el millor equip absolut va recaure a l’equip sènior masculí del Club Triatló Vinaròs, club que també es va emportar el premi al millor esdeveniment esportiu per l’organització del XXIX Triatló de Vinaròs.

El premi al millor tècnic va ser per a Guillem Segura, la millor entitat de promoció esportiva va recaure al Club Voleibol Vinaròs, mentre el premi a la millor esportista promesa va ser per Gemma Fibla i l’equip sub-16 masculí d’atletisme del Club Esportiu Vinaròs se li va va distingir com a millor equip promesa.

La distinció de l’esport vinarossenc aquest any ha recaigut a Javier Navas. Així mateix, durant aquest acte es va homenatjar Constantin Nichita, que ha mort recentment, que ha estat en diverses ocasions campió mundial i nacional en la modalitat de press de banca.