SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Extinguits dos incendis a Vinaròs i Ulldecona aquest diumenge.

Ahir diumenge es va declarar un incendi forestal en el *Barranc de la *Barbiguera, a Vinaròs, Emergències de la Generalitat valenciana va dir que la seva evolució ha estat molt favorable. En primera instància, fins a la zona afectada s’havien desplaçat un helicòpter amb unitat *helitransportada de bombers forestals, dues unitats terrestres d’aquest cos, dues autobombes, una dotació de bombers professionals i un agent mediambiental. A les 20.30 hores, a excepció dels bombers del consorci provincial, la resta de mitjans s’havien retirat.

A Ullldecona, al Montsià, els Bombers han rebut el primer avís a les 12.22 del diumenge sobre un incendi de vegetació agrícola al Molí Nou, al riu Sénia . Quatre dotacions terrestres hi han anat al lloc, on cremaven matolls baixos i arbres secs.

En un quart d’hora han aconseguit apagar el foc, però poc després ha revifat en una zona de barrancs porp de la carretera de Vinaròs la T 332. Els Bombers han atacat el punt afectat de manera més ambiciosa, sol·licitant a més un mitjà aeri MAER, i han acabat extingint el foc a les 15.18 hores.