SER Maestrat en directe

Éxit rotund al Festival Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor a Alcossebre amb més de 35.000 assistents

  • Durant tres dies, més de 35.000 persones han tingut l’oportunitat de gaudir dels millors sabors de Castelló en el Festival Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor a Alcossebre. L’increment del 40% d’assistents en aquesta tercera edició consolida l’esdeveniment com una cita imprescindible en l’agenda gastronòmica de la província.

Castelló, 6 de maig de 2024 – La tercera edició del Festival Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor, celebrada a Alcossebre, ha estat tot un èxit amb una afluència de més de 35.000 visitants. Organitzat per la Diputació Provincial de Castelló, l’esdeveniment ha consolidat la seua reputació com una de les cites gastronòmiques més importants de la província.

Durant tres dies, del 3 al 5 de maig, Alcossebre s’ha convertit en l’epicentre de la gastronomia castellonenca, acollint xefs, productors i restaurants que han mostrat el millor de la cuina local. La presidenta de la Diputació de Castelló, Marta Barrachina, ha expressat la seua satisfacció per l’èxit d’aquesta edició i ha destacat que l’augment d’assistents demostra l’interès creixent per descobrir i apreciar els productes gastronòmics de la província.

“El Festival Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor ha estat una oportunitat única per promocionar la qualitat agroalimentària de Castelló. El nostre objectiu és posar en valor els productes de la terra i la seua excel·lència culinària”, ha declarat Barrachina.

L’esdeveniment ha comptat amb la participació de destacats xefs i restaurants, alguns d’ells amb Estrella Michelin i Sols Repsol, que han realitzat showcookings i presentacions per mostrar la seua destresa en la cuina. A més, s’han exposat productes de 24 productors de la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor.

El vicepresident i responsable de l’àrea Turística, Andrés Martínez, ha destacat la importància d’aquest esdeveniment per a la promoció turística de la província i ha subratllat la riquesa de la cultura gastronòmica local.

Amb una àmplia programació que inclou tallers, espectacles musicals i degustacions, el Festival Gastronòmic Castelló Ruta de Sabor ha ofert una experiència culinària única en un entorn privilegiat a la costa de la mar Mediterrània.