SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Els socialistes lamenten que el PP distorsione la imatge turística de Peníscola malmetent contra l’atenció sanitària

Els socialistes a Peníscola critiquen els atacs del govern d’Andrés Martínez al sistema públic de salut i aplaudeix que la Generalitat amplie el nombre de sanitaris al departament de Vinaròs

 

N. de P.

La portaveu del PSPV-PSOE a l’Ajuntament de Peníscola, Isabel Esbrí, ha lamentat que el govern popular d’Andrés Martínez venga a l’exterior una imatge negativa de l’atenció sanitària a la localitat del Baix Maestrat a les portes de la temporada estival. Esbrí ha aclarit que amb el Botànic al capdavant de la Generalitat s’està reforçant tot el departament de Salut de Vinaròs, amb 107 incorporacions previstes i pressupost en màxims, «el que dista molt dels últims governs populars en què es retallava sense mesura la sanitat i es tancaven centres de salut per a pagar els rescats dels bancs».

 

«L’àrea d’influència de l’Hospital de Vinaròs ha estat històricament menyspreada pel Partit Popular. No accepten que no estan al govern i han de ‘vendre’ una idea de cataclisme per a rascar vots a les pròximes eleccions», ha denunciat Esbrí. La portaveu ha assegurat que «l’atenció a la ciutadania estarà garantida» al Centre de Salut «com s’ha fet sempre».

 

La també secretària general del PSPV-PSOE peniscolà ha reprovat que a la moció presentada pels populars expose que «l’equip sanitari de Peníscola no atén dignament a la població». Per a Isabel Esbrí «és una vergonya que es pose en dubte l’atenció del nostre personal sanitari i no s’atenguen les recomanacions tècniques». «Amb el Partit Socialista al capdavant de la Generalitat hem modernitzat i posat al dia el nostre Centre de Salut, que patia fortes deficiències per la manca d’inversió dels anteriors governs del Partit Popular».