SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Els centres educatius de Benicarló estrenen les aules de dos anys

4.264 alumnes d’infantil, primària i secundària comencen el nou curs escolar amb normalitat. La novetat són les 36 places oferides per a alumnes de dos anys als CEIP Mestre Francesc Catalan i Eduardo Martínez Ródenas.

N. de P.

L’alcaldessa de Benicarló i responsable de l’Àrea d’Educació, Xaro Miralles, i el regidor de la Brigada d’Obres i Serveis, Ilde Añó, han presentat avui les xifres del nou curs acadèmic al CEIP Mestre Francesc Catalan, on enguany ha començat a funcionar una de les noves aules de dos anys.

En total són 2.783 alumnes que comencen el curs als cinc centres d’educació infantil i primària de Benicarló, mentre que als de secundària en són 1.481. A aquestes xifres se sumen els 36 alumnes que s’incorporen enguany a les aules de dos anys, repartits als col·legis Francesc Catalan i Eduardo Martínez Ródenas.

L’alcaldessa ha desitjat un bon començament de curs tant als alumnes com al conjunt de la comunitat educativa i ha agraït «la importantíssima feina que es realitza des de les escoles per tal de proporcionar i facilitar els processos educatius».

Pels que fa als alumnes de nou ingrés de 3 anys, aquest curs s’han incorporat 243 xiquets. Miralles ha explicat que «són un poc menys que l’any passat, però encara així les ràtios de les escoles públiques estan completes. A Benicarló es dona el cas de què hi ha un degoteig constant d’alumnes de nova incorporació al llarg del curs».

Obres de condicionament de les aules de 2 anys

La implantació de les noves aules ha sigut possible gràcies a l’adaptació de les aules a la normativa, que obliga a habilitar un lavabo interior i accés directe des de l’exterior. El conjunt dels treballs a les dues escoles ha suposat una inversió de més de 30.000 euros.