SER Maestrat en directe

Elías, el Capità del Servigroup Peníscola, Renova el Seu Contracte Fins al 2026

Elías Beltrán Renova el Seu Contracte amb el Servigroup Peníscola Fins al 2026

El Servigroup Peníscola continua amb la seva preparació per a la propera temporada 24/25 amb l’objectiu de reforçar el seu projecte esportiu. En aquest sentit, s’ha arribat a un acord per a la renovació del capità de l’equip, Elías Beltrán, per a dos anys més. Així, l’ala sevillenc continuarà vinculat al club de la Ciutat en la Mar fins al 2026, acumulant cinc temporades al Baix Maestrat.

Elías va arribar al Peníscola el 2021 procedent del Reial Betis Futsal, i des de llavors s’ha convertit en un dels jugadors més destacats del club. El jugador de San Juan de Aznalfarache va assumir la capitania de l’equip el 2022 i ja és un dels deu jugadors amb més partits disputats amb la samarreta blava del Peníscola. Durant la present temporada, ha participat en 25 partits de lliga, on ha aconseguit 5 gols.

La seva trajectòria al club destaca per l’ascens a Primera Divisió com a campions de Segona el 2023, així com la doble classificació per a la Final Four de la Copa del Rei el 2023 i el 2024, i la conquesta de la Supercopa Comunitat el 2024.

La renovació d’Elías Beltrán és la quarta per a la temporada vinent, després de les de Diego Quintela, Gus i Juanqui, demostrant el compromís i la continuïtat dels jugadors clau en el projecte del Servigroup Peníscola.