SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El «traveller» vinarossenc Agustí Chaler entra en la directiva de l’associació de viatgers i escriptors (AVE) constituïda aquests dies a Altafulla.

Entrevista amb Agutí Chaler  «traveller» vinarossenc a Hoy por Hoy Maestrat de Cadena Ser Maestrat.

El “traveller” vinarossenc Agustín Chaler, que ha visitat més de 170 paises, és un dels integrants de la junta directiva de l’Associació de viatgers i Escriptors (AVE) que aquest cap de setmana s’ha constituït a Altafulla.

30 prestigiosos viatgers, aventurers i escriptors o bloguers apassionats per aquesta afició es van reunir en el Forn del senyor sota el mezenazgo de Martín Garrido, notari tarragoní i empedreït viatger.

En el fòrum on es van intercanviar experiències, ja inicadas l’any passat, Agustín Chaler va compartir ponències amb gent tan il·lustre com l’escalador Oscar Cadiach, un dels pocs que ha conquistat els 14 vuit mil..,,. També Lola Escudero, directora de diverses «marques» de l’editorial Planeta i els inefables Román Hereter , Jorge Sánchez o Carlos Useros que han estat en els 193 paises que hi ha en el món. Javier Cacho, durant anys director de la base espanyola a l’Antàrtida, Miguel Ángel Julián, prestigiós especialista àrtic, Alberto Campa, Xavier Vidal, Roberto Villareal i un llarg etc fins a completar els 30 integrants d’aquesta extraordinària associació, única entre els «travellers» i especialistes en viatges i turisme que hi ha a Espanya.

J.V.