SER Maestrat en directe

El Servigroup Peníscola renova a Juan Carlos Sánchez «Juanqui»

El Servigroup Peníscola Futbol Sala renova Juan Carlos Sánchez, «Juanqui», per a dues temporades més

El club Servigroup Peníscola Futbol Sala ha anunciat la renovació del jugador extremeny Juan Carlos Sánchez, conegut esportivament com a «Juanqui», per a vestir la samarreta peniscolana durant dues temporades més.

Sánchez, que és un internaciona espanyol, continuarà lligat al club de la seva vida, on és el jugador amb més partits i més gols de la seua història, acumulant més de 200 partits disputats i més de 100 gols anotats. En la seva primera etapa al club, entre 2011 i 2017, va aconseguir l’ascens a Primera Divisió, va participar en tres play-offs pel títol i una Copa d’Espanya, i va ser el màxim golejador de Primera el 2016.

Després de cinc temporades fora de Peníscola, Juanqui va tornar a la Ciutat en la Mar l’any 2022 i, fins a la data, ha aconseguit un nou ascens a Primera Divisió, a més de classificar-se per a la Final Four de la Copa del Rei 2023 i l’accés per segon any consecutiu a la Final Four, amb una actuació memorable contra el Barça en quarts, on va anotar tres gols, un d’ells el de la victòria a menys d’un segon del final.

La renovació de Juanqui és la tercera confirmada pel propera temporada, després de la renovació de Diego Quintela, recuperat després d’una lesió de llarga durada, i la de Gus Pérez, porter manxec que a l’agost complirà 45 anys i que també viu la seva segona etapa a Peníscola.