SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El riu Cervol aporta gran quantitat d’aigua al mar després de les intenses pluges caigudes llera amunt

Actualitzada a les 18:30

El riu Cervol continúa aportant un gran cabal d’aigua a la mar després de les fortes pluges registrades aquesta matinada passada a la seva conca. Aquesta avinguda, que en aquests moments encara va incrementant el cabal del riu, és una de les més importants dels darrers temps.

A l’interior del Baix Maestrat cal destacar els 336 l/m2 caiguts a Xert des de començament de aquesta jornada, la majoria durant la matinada, als quals s’han de sumar els 58’8 l/m² de divendres.

A Vallibona, a la comarca dels Ports, han caigut durant aquesta jornada 172 l/m², més els 54 d’avui.

Unes quantitats d’aigua que han provocat una important avinguda d’aigua al Cervol, que per si faltarà alguna cosa, també ha recollit part dels més de 100 l/m² que ha caigut durant aquesta matinada a Vinaròs, més els 27’4 d’ahir divendres.

La Policía Local de Vinaròs informa que en aquests moments, les passeres, ponts i camins tallats aquest matí segueixen tallats per precaució.

La Policía Local recomana  no apropar-se a la zona de l’estret i del pont romà per tal de fer vídeos, fotos o veure la crescuda per tal d’evitar danys personals.

Es recomana evitar desplaçaments d’oci per veure la riuada amb vehicles privats pel pont de l’antiga N-340 per evitar embussos de trànsit junt a l’entrada de la N-238 i facilitar així la circulació de vehicles.

Benicaró

Per altre costat, els bombers del Parc Comarcal Baix Maestrat han rescat a dues personas de una furgoneta a la rambla Cervera.