SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El recinte del carnaval ja està obert

El recinte del carnaval s’ha inaugurat aquesta tarda al mig d’un ambient festiu. Com en anys anteriors el recinte es troba situat al passeig Fora Forat i on es troben les casetes de les comparses, a més de la gran carpa del carnestoltes.

Aquest any, amb motiu del quaranta aniversari de la recuperació de la festa, s’ha dissenyat un nou arc d’accés al recinte, realitzat al taller de l’artista faller Ximo Foix.

A les vuit del vespre s’ha iniciat una rua des de la plaça Sant Agustí encapçalada per Carnestoltes, les reines i reis de les comparses, amb els seus estendards, a la qual s’han unit els comparsers per dirigir-se fins al recinte de carnaval per procedir a la seva inauguració oficial.

Gala de reines i reis del carnaval

Aquest dissabte se celebra l’acte més important i esperat del carnestoltes vinarocnese, la gala de reines i reis de les comparses. Tot un espectacle de música, llum i color on es presentaran les fantasies més espectaculars de la festa.

L’acte se celebrarà al recinte situat al solar situat al carrer Sant Francesc amb l’avinguda Febrer de la Torre, el qual té una cabuda per a nou mil persones.

L’espectacle s’iniciarà a les nou del vespre i serà conduït per Paula Soler i Mario Adell, amb actuacions de Gentsana, Bogeria i Esmuvi escola de música i dansa