SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El PSPV-PSOE de Peníscola es posiciona contra la prostitució: «Plantejarem la seua abolició per atemptar contra les dones»

La portaveu socialista, Isabel Esbrí, presentarà a la Junta de Portaveu una proposta perquè l’Ajuntament legisle “de forma decidida” contra aquesta forma “d’esclavitud del segle XXI”

N.de P.

El PSPV-PSOE de Peníscola portarà a la Junta de Portaveus l’aprovació d’una ordenança contra la prostitució i el tràfic de persones amb fins d’explotació sexual. La portaveu del grup, Isabel Esbrí, instarà a través d’una moció a l’alcalde Andrés Martínez (PP) a legislar a nivell local “contra aquest tipus de violència sexual vers les dones”. “Plantejarem la seua abolició per atemptar contra les dones i ser un símbol de l’esclavitud del segle XXI”.

 

La dirigent socialista contempla amb la seua proposta“que s’establisca a tot el nostre municipi un model sancionador que pose el focus sobre els proxenetes i els demandants de prostitució i el bandeig de qualsevol tipus de publicitat de sexe pagat a la via pública”.

 

En opinió d’Esbrí, “el cos de les dones no és cap mercaderia ni es compra amb diners”. Per aquest motiu, la portaveu socialista defensarà “allà on calga” l’aprovació d’aquesta proposta que busca posar fi a la xacra de l’explotació sexual. La regidora socialista confia que “s’aconseguisca la unanimitat de totes i tots els representants en el ple per a convertir Peníscola en municipi lliure de prostitució”.

 

PROPOSTA SOCIALISTA

El Partit Socialista ha encetat a nivell autonòmic una batalla legislativa contra la prostitució amb la presentació de les ordenances abolicionistes allà on s’està al govern i de mocions on s’està a l’oposició. “El PSPV-PSOE està en contra de tot allò que atempte contra la dignitat de les dones i els principis dels drets humans”, ha sentenciat Esbrí.