SER Maestrat

Anterior
Siguiente

L’Ajuntament de Peníscola comença les obres de la nova pista poliesportiva exterior

L’Ajuntament de Peníscola ha donat inici a les obres de la nova pista poliesportiva exterior, que s’inclou en el conjunt d’inversions de Diputació, sol·licitada pel consistori, a través de la convocatòria del Pla 135.

Es tracta d’una pista multiesportiva urbana a l’aire lliure, que comptarà amb espais diversos per a la pràctica de diferents esports.

Una pista que se situa en el recinte del Centre d’Estudis, concretament, en l’espai que està actualment barrat i en desús.

«L’empresa adjudicatària del contracte després del procés de licitació pública, inclou una sèrie de millores a l’execució del projecte de l’obra, com per exemple el manteniment regular, reparacions i visites semestrals a la
instal·lació; la millora de la il·luminació de la zona mitjançant l’execució d’una xarxa d’enllumenat enterrada
al voltant de la pista multiesportiva; així com la disponibilitat de peces de reposició de qualsevol element que compon la pista» ha explicat el regidor d’Urbanisme, Jorge Rovira.

Els treballs s’estendran al llarg d’un mes aproximadament pel que la regidoria preveu la finalització dels treballs abans de Setmana Santa.

L’empresa adjudicatària dels treballs i que està ja executant-los és Equipaments Esportius S.A. i la inversió ascendeix a 89.795,90 euros.