SER Maestrat en directe

El PSPV de la Diputació demana “valentia” a Barrachina per a auditar els contractes de l’Hospital Provincial més enllà de 2019 i incloure les etapes de Fabra i Moliner

  • La portaveu socialista, Ruth Sanz, acusa el PP de crear una cortina de fum per a tapar la mala gestió i el desmantellament que està duent a terme el PP de Mazón.”Busquen desviar l’atenció”.

El PSPV de la Diputació de Castelló ha reclamat a la presidenta de la institució, Marta Barrachina, que demostre “valentia” i amplie l’auditoria dels contractes de l’Hospital Provincial més enllà de 2019, incloent-hi les etapes de Carlos Fabra i Javier Moliner al capdavant de la corporació provincial.

La representant socialista al Consell del Consorci Hospitalari Provincial, Ruth Sanz, ha assegurat que el Partit Socialista “no té res a amagar” i que la negativa del PP a ampliar l’auditoria a altres etapes del seu mateix segell “només busca un titular de premsa fàcil i alçar sospites infundades sobre una gestió que ha sigut responsable i transparent”. “El PP manipula i menteix quan només vol auditar els contractes de l’Hospital Provincial que li interessen”, ha apuntat.

És curiós que només es vulguen auditar els contractes dels últims quatre anys i no els de les últimes dècades”, ha ironitzat Sanz. “Eixa és la manera de governar que entén el PP, la d’embarrar la vida política i social a base de manipulacions i mentides”.