SER Maestrat en directe

El PSPV de Castelló critica les dretes per posar en risc la democràcia espanyola

  • El secretari general del PSPV de Castelló, Samuel Falomir, ha culpat les dretes de portar la democràcia espanyola i la convivència al límit, obrint “una guerra política, judicial i social contra polítics i famílies sense proves”.

Falomir ha elogiat la iniciativa del president Pedro Sánchez d’obrir un debat “sa i crític” sobre l’estat de crispació i tensió en la política espanyola. Ha assenyalat la conveniència d’abordar aquestes qüestions “de manera constructiva”.

El líder socialista ha expressat preocupació pel deteriorament de la política i els límits de la decència, posant en risc els principis bàsics de la democràcia i la convivència. Ha criticat les dretes per intentar enderrocar un govern legítim amb insults i crispació.

Falomir ha advocat per la regeneració política i democràtica mitjançant el diàleg i el respecte mutu, i ha instat les dretes a acceptar que les institucions pertanyen a la societat i no a cap partit polític.

El PSPV de Castelló es compromet a defensar els valors democràtics i a treballar per recuperar el respecte i la tolerància en el clima polític, contrarestant el discurs de l’insult i la desinformació promogut per PP i Vox.