SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El PSPV d’Alcalà i Alcossebre reclama ampliar fins a setembre l’Escola d’Estiu i el servei de menjador per a guanyar en conciliació i benestar

La regidora socialista Sara Cucala critica que l’executiu popular obvie la realitat turística del municipi i deixe les famílies sense aquest servei en els mesos de major activitat

 

N. de P:

El PSPV-PSOE d’Alcalà de Xivert i Alcossebre mostra la seua decepció per la negativa de l’equip de govern de Francisco Juan (PP) a ampliar el calendari d’obertura de l’Escola d’Estiu i a introduir el servei de menjador. El grup municipal socialista, a través de la regidora Sara Cucala, lamenta que la petició formulada ara fa un any pels socialistes en sessió plenària “haja caigut en sac trencat” i que “es deixe sense cobertura a les famílies que tenen problemes per a conciliar per motius laborals durant el període estival”.

 

Segons Cucala, “a l’estiu ens trobem amb la situació en què els col·legis i moltes guarderies tanquen, mentre els pares assumeixen més càrrega de faena degut a la força del turisme a la nostra localitat”. Per això “els socialistes no entenem que des de l’Ajuntament no s’asusmisca aquesta reivindicació dels pares i mares i que refuse allargar fins a setembre l’escola d’estiu amb servei de menjador”.

 

Cucala critica que el Partit Popular “no es prenga de veres aquesta problemàtica” i que menyspree “les nostres propostes en favor de la conciliació”. En aquesta línia, la representant socialista defén que “des dels poders públics s’ha de promocionar la conciliació de la vida personal, familiar i laboral per al benestar de la persona treballadora”.

 

Els socialistes conviden a l’executiu popular “a que, si no volen, que no ens escolten, però que facen cas al malestar dels pares i les mares i que posen solucions sobre la taula”. Sara Cucala ha explicat que “serem els socialistes qui introduirem canvis en l’Escola d’Estiu tal i com reclama el poble”.