SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El president de la Diputació de Castelló diu que la remodelació del tram de la N-232 inaugurat fa justícia a les comarques del nord i als qui viuen en elles

La presidenta provincial del PP  insta  al PSOE a prolongar l’autovia A-7 a Catalunya

Redacció

El president de la Diputació, José Martí, va calificar a Morella que era un dia històric per la inauguració de les obres de millora en el port de Querol en la N-232; “un dia històric per a la comarca dels Ports, per al nord de la província i per a Castelló en el seu conjunt, perquè amb aquestes millores en la carretera es fa justícia i es dona resposta a les necessitats de la gent i a una reivindicació de moltes dècades”.

Martí assenyala que “el nou traçat suposa una millora per a les persones, per a la seguretat viària, per a incrementar les possibilitats de desenvolupament de la comarca dels Ports i per a millorar el posicionament de les platges del Baix Maestrat com a destinació turística, perquè facilita molt l’arribada d’aragonesos, navarresos i vascos”, A més, “beneficia al sector ceràmic, ja que diàriament transiten per aquesta carretera molts camions que traslladen argila des d’Aragó fins a les nostres fabriques”.

Ha finalitzat dient que “tot això fa que hui siga un dia d’alegria i satisfacció per a aquesta terra”.

La presidenta provincial del PP exigeix la prolongació de l’autovia A-7 a Catalunya

La presidenta provincial del Partit Popular de Castelló, Marta Barrachina, felicita als morellans i a tota la comarca dels Ports per la millora de la carretera N-232 que va impulsar el Govern del PP en 2017 i repta a Sánchez a traure del calaix les infraestructures pendents a la província com la prolongació de l’autovia A-7 a Catalunya. A més, la presidenta provincial del PP també exigeix al PSOE que “siga més ambiciós amb la província” i accelere les obres del Corredor Mediterrani però amb planificació. “No pot ser que la província de Castelló estiga un altre estiu sense connexió d’AVE”, denúncia Barrachina.

 “Per al Partit Popular la culminació d’una infraestructura clau com és la millora de la N-232 sempre és una bona notícia, perquè d’aquesta millora depenen multitud de famílies i empreses de la comarca dels Ports i del conjunt de la província. El PP sap millor que ningú que la vertebració del territori i la lluita contra la despoblació depenen d’infraestructures com la millora del port del Querol i, precisament per això, un Govern del PP va pressupostar i va gestionar els recursos de manera eficaç perquè aquesta obra puga ser hui una realitat”, recorda Marta Barrachina.

No obstant això, la presidenta provincial del Partit Popular insisteix que “encara queda molta faena per fer”. Per això, lluny de fotografies i de missatges triomfalistes, repta al Govern del PSOE a treballar “sense descans” perquè el tram que queda pendent encara de les obres de millora de la N-232 siga una realitat “com més prompte millor”.

“També li recordem al PSOE la necessitat que té la província de Castelló de comptar amb un Corredor Mediterrani però, això sí, des de la planificació perquè no ens passe el que un altre estiu ens ha tornat a passar, i és quedar-nos sense connexió d’AVE en plena campanya turística per la mala gestió d’un Govern que sembla que només es recorda de Castelló per a fer-se la foto”, lamenta Barrachina.

La presidenta provincial del PP de Castelló tampoc vol deixar de reivindicar davant el Govern del PSOE obres que són claus per a Morella, com és el cas del parador, o necessitats vitals per a l’economia de la província, com la cerca de solucions que amortiguen les conseqüències de la crisi energètica en el sector ceràmic de Castelló. “Ens haguera agradat que en l’agenda de Sánchez s’hagueren colat també aquests assumptes en la seua visita a Castelló”, apunta Marta Barrachina.