SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El PPCS reclama una solució per als veïns de la Tinença de Benifassà davant els continus problemes amb la cobertura mòbil

N de P:

El Partit Popular de la província de Castelló reclama davant la Diputació una solució per als veïns de la Tinença de Benifassà davant els continus problemes amb la cobertura de telèfon mòbil. La diputada provincial del Partit Popular i portaveu adjunta en la Diputació, María Ángeles Pallarés, lamenta que els veïns hagen d’estar incomunicats en ple segle XXI. “La Diputació que tant s’ompli la boca parlant de lluitar contra la despoblació no s’ocupa de buscar una solució i deixa als veïns a la seua sort”, critica Pallarés.

“Els problemes de cobertura mòbil i connectivitat amb la xarxa de fibra òptica en la Tinença de Benifassà són continus i és obligació de la Diputació Provincial de Castelló intentar donar resposta a aquests problemes i actuar amb immediatesa per a posar solucions sobre la taula i que els veïns deixen de patir els inconvenients derivats de l’absència de cobertura per a telefonia mòbil”, explica la diputada provincial del PP i portaveu adjunta en la Diputació.

“Els veïns de La Pobla de Benifassà reclamen solucions a aquesta situació i el govern socialista de la Diputació ha de preocupar-se i ocupar-se per a consensuar una solució que permeta resoldre aquest problema”, subratlla Pallarés. “Resulta incomprensible que en ple segle XXI el govern socialista de la Diputació es despreocupe per buscar una solució, deixant als veïns a la seua sort, la qual cosa evidencia una clara falta de voluntat política i interés per part dels responsables del govern provincial, que miren per a un altre costat”, lamenta Pallarés.

Per això, la portaveu adjunta del PP en la Diputació insta el president de l’entitat que “es faça un volt per la Tinença de Benifassà i es pose a treballar per a donar una solució immediata i urgent als veïns perquè funcione la telefonia mòbil”.