SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El PPCS exigeix al PSOE que execute el tram de l’A7 entre Vilanova i La Jana que ha enterrat

El projecte, per al qual el PP va reservar 434 milions d’euros, ha sigut abandonat pel PSOE que deixa a la província sense una autovia per a l’interior que garantisca vida i economia

 

N. de P.

El Partit Popular de la província de Castelló ha reivindicat la inversió necessària per a desdoblegar l’A7 entre Vilanova d’Alcolea i La Jana. Una autovia de l’interior que en mans del PSOE ha quedat enterrada i abandonada, i que ha provocat la pèrdua de productivitat per a un interior que “mereix totes les inversions”.

Per a Óscar Clavell, diputat del PPCS en el Congrés dels Diputats, el Govern de Pedro Sánchez, amb la connivència de Ximo Puig, s’ha obstinat a castigar la nostra província. La que el PP defensava amb una inversió de 434 milions que garantien la doble via que queda per executar entre Vilanova d’Alcolea i La Jana amb el repte de garantir al territori una autovia que fora sinònim de vida i oportunitats per a l’interior de Castelló.

“El PSOE ens castiga a tots els nivells, però especialment en matèria d’infraestructures i transports. Ens ha desmantellat els Rodalia per als quals el PP va crear un pla en 2017 dotat amb prop de 1.500 milions d’euros. Hui, en ells, ha sembrat el caos a més de retallar-nos les connexions de l’AVE que ara pretén traslladar a Chamartín”. Per a Clavell, “un autèntic despropòsit que provocarà que els milers de treballadors que empren aquest servei de transport ferroviari hagen de desplaçar-se una hora i mitja caminant si desitgen aconseguir el centre de Madrid com ens garanteix l’estació d’Atocha”.

I “enfront d’aquest atac, des del PP responem amb propostes en positiu. Perquè és el que desitgen els nostres ciutadans, que defensem l’alternativa que sume enfront dels qui s’obstinen a restar”. Un projecte “estable i sòlid que garanteix l’experiència del nostre president nacional, Alberto Núñez Feijóo, i defensa amb vehemència el nostre president regional del PPCV, Carlos Mazón. Val la pena lluitar per millorar la vida d’aquesta província amb projectes que garantisquen qualitat de vida i reforcen la competitivitat econòmica. I sense cap dubte, les infraestructures i transports són pilars bàsics d’aquest estat de benestar”, ha conclòs el diputat en la Cambra Baixa.