SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El PP insisteix en la necessitat que la Diputació avance en la millora de l’abastiment hídric a totes les poblacions de la província

La diputada provincial i alcaldessa de Canet lo Roig. María Ángeles Pallarés, insta el PSOE a acabar amb les imatges de cubes portant aigua d’emergència a punts de l’interior

“La Diputació ha d’actuar d’una vegada per sempre perquè l’abastiment d’aigua és fonamental per a la província i ha d’avançar també en l’eficiència hídrica”, recalca la diputada

N. de P.

El Partit Popular de la província de Castelló insisteix en la necessitat que la Diputació avance en la millora de l’abastiment   hídric a totes les poblacions de la província. La diputada provincial i alcaldessa de Canet lo Roig, María Ángeles Pallarés, va alçar la veu en el cim d’alcaldes que s’ha celebrat en la Diputació per instar el PSOE a acabar amb les imatges de cubes portant aigua d’emergència a municipis d’interior.

“La Diputació ha d’actuar d’una vegada per sempre perquè l’abastiment   d’aigua és fonamental per a la província i ha d’avançar també en l’eficiència hídrica”, recalca Pallarés.

La portaveu adjunta del PP en la Diputació recorda que l’equip de Govern de PSOE i Compromís han decidit bloquejar més de 2,2 milions d’euros d’inversions previstes a la província per a la promoció de l’eficiència hídrica i la conservació i modernització de la xarxa viària. “Precisament es tracta dues competències de la Diputació en les quals l’equip de Govern hauria de centrar tots els seus esforços: aigua i carreteres”, subratlla Pallarés.

La diputada provincial explica que el PSOE deixarà d’invertir a la província de Castelló en el present exercici projectes per valor de 1,5 milions d’euros, en el cas del pla hídric, i que superen els 752.000 euros, quant al pla de carreteres es refereix.

“Es tracta d’una altra galtada per a la província que es tradueix en retallada quan el que hauria de garantir-se és la inversió i materialització dels compromisos anunciats”, assenyala Pallarés. “Una vegada més, la nostra província, els nostres pobles, i especialment el nostre interior, tornen a ser els grans damnificats de les retallades socialistes”.

Pallarés adverteix que per a promoció hídrica es deixen d’invertir dues partides de 750.000 euros a les quals cal sumar 173.655,69 euros en matèria de sanejament i depuració per a poblacions menors de 5.000 habitants. “Hui hi ha localitats de l’interior que continuen esperant amb urgència que invertisca la Diputació a habilitar estacions de bombeig que resolguen els seus problemes”, recorda la diputada provincial del PP.