SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El PP diu que la Universitat Autònoma de Barcelona suspèn el govern d’Alsina en matèria de transparència

L’estudi de la Universitat atorga al govern d’Alsina un 34 sobre 100, molt lluny de l’aprovat

N. de P.

El Mapa Infoparticipa que elabora la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona suspèn el govern local de Vinaròs presidit pel socialista Guillem Alsina en matèria de transparència en aconseguir només un 34 sobre 100.

El portaveu adjunt del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Lluis Gandía, ha manifestat que «la UAB certifica allò que des del PP venim denunciant des de l’inici de la legislatura i és l’opacitat i la manca de transparència del govern d’Alsina».

Gandía ha exigit responsabilitats «a un govern que va arribar fa set anys prometent transparència i parets de vidre a l’Ajuntament de Vinaròs i que després de dues legislatures veu com un estudi independent de la UAB el suspèn en matèria de transparència».

Els populars han reclamat una vegada més “que algú done la cara, que l’Alcalde surtiga del seu amagatall perquè Vinaròs no mereix aparèixer als estudis universitaris com un Ajuntament on la transparència brilla per la seva absència”.

El portaveu adjunt dels populars finalitzava “oferint als vinarossencs l’alternativa del Partit Popular davant del govern acabat i opac de Guillem Alsina”.