SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El PP defensarà propostes a les comarques del Maestrat i Els Ports per a teixir l’aliança que frene el desmantellament de l’Hospital de Vinaròs

El secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, visita localitats dels Ports per a conjuminar la veu d’alcaldes, portaveus i veïns per a frenar el desmantellament dels serveis sanitaris

N. de P.

El Partit Popular de Castelló promourà propostes a les comarques del Maestrat i Els Ports amb l’objectiu de teixir una aliança entre els municipis del nord del territori de Castelló per a frenar el desmantellament de l’Hospital de Vinaròs. El PPCS torna a liderar una iniciativa en defensa dels veïns del nord de Castelló que el PSOE “ha convertit en ciutadans de segona” amb un atac “indegut i injust a l’excel·lència sanitària de l’Hospital de Vinaròs”.

El tancament de la unitat de salut mental, els pacients de la qual han sigut derivats a l’Hospital Provincial, o el col·lapse de l’UCI, on es reclamen des de fa mesos reforços en plantilla per a reforçar el servei que realitzen els quatre intensivistes que estan operatius, “exigeixen dels qui tenim responsabilitats públiques una acció que protegisca el territori”.

Salvador Aguilella, secretari general del PPCS, ha visitat hui diferents localitats dels Ports, al costat dels diputats provincials David Vicente i Mª Ángeles Pallarés, a fi de teixir “l’aliança entre els municipis que permeta evitar les retallades del públic de salut”.

La proposta pretén elevar als ajuntaments afectats una moció que defense la restitució dels recursos sanitaris que han sigut desmantellats o que estan de debò risc de tancament, així com el reforç de la plantilla que assegure la cobertura sanitària que les famílies mereixen”.

“Des de la llibertat de l’individu a triar on vol viure, hem de treballar per a sumar recursos, no per a restar serveis vitals”. I amb aquest esperit, explica el secretari general, “des del PPCS som l’alternativa a un govern d’esquerres que retalla en salut amb el compromís ferm d’un govern sòlid i estable”.

“El PP reforçarà plantilles sanitàries, reobrirà recursos tancats i invertirà en la millora d’infraestructures i equipaments que garantisquen la vida als nostres ciutadans. I ho farem tan prompte com governem, perquè tenim clar que euro invertit en salut és un euro guanyat en benestar, i estem compromesos amb la protecció d’un interior que té el mateix dret que la resta del territori a gaudir de recursos de vida”, ha conclòs Salvador Aguilella.