SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El PP de Vinaròs reclama “més treball i dedicació” al govern local després d’unes festes “que no han estat a l’alçada”

N. de P.

La portaveu adjunta del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Carla Miralles, ha assenyalat avui que “la manca de feina i previsió del govern de Guillem Alsina ha provocat que la fira i festes de Sant Joan i Sant Pere no hagin estat a l’alçada del que mereix la nostra ciutat”

 

Miralles ha explicat que “el primer cap de setmana no hi va haver cap revetlla a la carpa de festes, quan es tracta d’un dels actes que atrau més gent. És una decisió incomprensible que només es pot entendre si qui organitza les festes no pensa en el conjunt dels vinarossencs”.

 

Els populars també se’n fan ressò “de les múltiples queixes dels vinarossencs pel poc nivell de les orquestres contractades per l’Ajuntament de Vinaròs tant per al segon cap de setmana com per a la revetlla de Sant Pere”. A més, les que van actuar van acabar aviat i sense posterior discomòbil o Dj deixant el públic sense oferta. Denunciar també que la revetlla de Sant Pere no hi va haver actuacions a la carpa jove, fins i tot aquesta va ser desinstal·lada abans d’acabar les festes. “Si un equip de govern no fa la seva feina a temps i arriba tard, passen aquestes coses que mai no haurien de succeir”.

 

La portaveu adjunta dels populars també ha destacat que el govern d’Alsina ha eliminat la traca del primer dia de festes que aquest any era dissabte, així com la del 23 de juny. Tota la vida la traca ha estat un element característic des del primer dia de festes i per això no aconseguim entendre perquè s’han eliminat dues traques aquest any i en dies tan assenyalats com són el primer dia de festes i la revetlla de Sant Joan”.

 

 

Miralles ha lamentat també «la manca de previsió en molts dels actes on han faltat cadires, com al concert de La Alianza, o queixes per la desorganització a l’hora d’instal·lar i recollir el material instal·lat donant una imatge de deixadesa». Ja ho vam denunciar abans de l’inici de les festes i la població ha confirmat aquesta queixa “deixar les festes sense Mesón de la tapa i sense la carpa jove a la platja, dos grans atractius festius que no hem gaudit els vinarossencs per la incompetència del govern de PPSV-PSOE i Compromis”. Des de les files populars s’ha volgut agrair “a totes les entitats, associacions, acadèmies i clubs esportius, la seva feina, dedicació i esforç perquè amb les seves activitats han aconseguit oferir alternatives a uns dies de festes que eren molt necessaris per a tots els vinarossencs”. Miralles ha finalitzat exigint al govern local “més feina i dedicació, que es prenguin seriosament les festes i que els errors d’aquest any no es tornin a repetir més. Després de tres anys Vinaròs mereixia unes festes millors”.