SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El PP de Vinaròs lamenta la passivitat del govern davant l’augment del 8% de la criminalitat

Gandía: “Les dades mostren una tendència i obviar-ho contribueix a agreujar el problema”

El portaveu adjunt del Partit Popular a l’Ajuntament de Vinaròs, Lluís Gandía, sol·licita «mesures a l’Ajuntament, davant l’increment de la criminalitat a Vinaròs en més d’un 8% a l’últim trimestre».

 

Gandía ha assenyalat que les dades publicades pel Ministeri adverteixen d’un increment de més d’un 60% en els robatoris amb força a domicilis i establiments. Això requereix que es reaccioni per part del govern municipal que aplica la mateixa recepta per a tot: no fer res”.

 

Des de les files populars s’ha recordat que “ara comença la temporada estival, on la població s’incrementa de forma notable, i és imprescindible que s’adoptin mesures per fer front a aquest increment i que aquest estiu, tant els vinarossencs com els turistes, es sentin segurs a Vinaròs”.

 

El portaveu popular ha estat contundent en destacar que “de nou és el Partit Popular qui, davant del silenci de l’Alcalde Guillem Alsina, ha de posar sobre la taula aquells problemes que afecten la nostra ciutat i reclamar les solucions que Alsina és incapaç no ja d’oferir, sinó ni tan sols d’exigir allà on correspon”.

 

Gandía ha finalitzat afirmant que “davant la passivitat del govern municipal amb unes dades preocupants, des del Partit Popular seguirem donant a conèixer les dades que Alsina i el seu govern oculten”.