SER Maestrat

Anterior
Siguiente

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre subvencionarà també els desplaçaments amb autobús als estudiants de la localitat

L’Ajuntament d’Alcalà de Xivert ha ampliat les bases reguladores de la convocatòria d’ajudes econòmiques per als desplaçaments dels estudiants residents en la localitat.

N. de P.

Les ajudes que ja s’atorgaven per a cobrir el 50% dels desplaçaments amb tren, contemplen a partir d’aquest curs aplicar la mateixa subvenció per a aquells estudiants que utilitzen l’autobús per a desplaçar-se a la ciutat on cursen els seus estudis.

L’ajuda ja contemplava cobrir el 50% del cost del desplaçament amb autobús urbà per als quals resideixen en Alcossebre, Capicorb o Les Fonts i l’utilitzen per a desplaçar-se fins a l’estació de tren o d’autobús d’Alcalà.

La regidora d’Educació, Selene Blázquez, ha assenyalat que “pensem que, amb aquesta ampliació, cobrim a una part d’estudiants que han de desplaçar-se amb autobús, perquè la combinació en tren no els és possible i fem un pas més en l’ampli capítol d’ajudes per a les famílies de la nostra localitat”.

Els requisits per a optar a aquesta ajuda són estar cursant estudis reglats en modalitat presencial i estar empadronat o empadronada en la localitat.

Les bases poden consultar-se en el Tauler d’anuncis de la Seu Electrònica Municipal o en el BOP. Les sol·licituds poden presentar-se en el registre general de l’Ajuntament, aportant la documentació sol·licitada, com els justificants dels bitllets o dels bons utilitzats.