SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El PP de Vinaròs denuncia que l’hospital comarcal envia a València els pacients de dermatologia

Mercedes García: “Els vinarossencs no mereixen realitzar 300 quilòmetres per a una consulta ni a un Alcalde que continua callat”

N. de P.

El Partit Popular de Vinaròs ha denunciat avui, a través de la regidora Mercedes García, que “els pacients que necessiten una consulta amb el dermatòleg són remesos per l’Hospital comarcal de Vinaròs a un centre privat de València per poder ser atesos per un especialista”.

Mercedes García assenyalava que “són molts els vinarossencs que ens han traslladat la seva indignació per aquesta situació que els obliga a fer 300 quilòmetres per poder ser atesos per un dermatòleg, sota l’advertència que o accepten ser derivats o la seva consulta amb l’especialista serà anul·lada”.

Des de les files populars han assenyalat que “és una demostració més de la manca de solucions de la Conselleria de Sanitat Universal cap als nostres veïns; una situació que venim denunciant des de fa mesos i que no obté cap resposta per part de la Generalitat Valenciana mentre es van degradant els serveis que reben els nostres veïns”.

García ha censurat també «el silenci de l’Alcalde, Guillem Alsina, que continua callat davant una gestió sanitària deficient perquè prefereix defensar els interessos electorals del PSPV-PSOE abans que reclamar en benefici de tots els vinarossencs».

Els populars han conclòs sol·licitant “que es doti el nostre Hospital del personal adequat i suficient perquè situacions com la que es viu en aquests moments i que pateixen desenes de vinarossencs no es tornin a repetir”.