SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El PP de Vinaròs denuncia que l’equip de govern deixa perdre dues subvencions destinades al comerç local

Carla Miralles: “L’abandó del comerç per part del govern és total i cada subvenció no sol·licitada són oportunitats perdudes”

N. de P.

El Partit Popular de Vinaròs, a través de la portaveu adjunta Carla Miralles, ha denunciat avui que “el govern de Guillem Alsina ha deixat perdre dues subvencions més de la Generalitat Valenciana destinades al comerç local en una nova mostra de la inacció d’un govern esgotat”.

 

La primera de la subvenció no sol·licitada es tracta dels ajuts de la Generalitat per subvencionar els bons comerç, les accions promocionals o plataformes en línia i on Ajuntaments de població similar a Vinaròs han obtingut fins a 50.000 euros de subvenció. La segona de les subvencions no sol·licitada estava destinada a obres, instal·lacions o equipaments a mercats municipals o als mercats no sedentaris i on els Ajuntaments han obtingut més de 100.000 euros de subvenció.

 

Miralles ha recordat que «no és la primera vegada que aquest equip de govern perd subvencions destinades al comerç local per no fer la seva feina i no tenir iniciatives que després puguin ser subvencionables».

 

La portaveu adjunta dels populars ha destacat que “el comerç local necessita el suport real de l’Ajuntament i una línia de treball clara. Són massa subvencions perdudes per una gestió deficient de l’equip de govern”.

 

Miralles ha finalitzat assegurant que “des del Partit Popular ens comprometem a treballar en benefici del comerç local, escoltant les seves propostes i demanant totes aquelles subvencions que ajudin a potenciar-ho i consolidar-ho com un dels motors econòmics de Vinaròs”.