SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El PP de Vinaròs critica alguns aspectes de l’entrada en vigor de la zona blava

 

El portaveu del Partit Popular, Juan Amat, destaca la inoperància del govern municipal amb l’Alcalde, Guillem Alsina, i Marc Albella, com a màxims exponents d’això.

Amat ha destacat que “l’Alcalde es va anar de vacances poc després d’anunciar el retorn de la zona blava, després que l’anterior contracte s’hagués de resoldre per incompliments de l’empresa i deixadesa de l’Ajuntament que primer els va tolerar i després va tractar d’ocultar-los fins que la situació es va fer insostenible, derivant en una desorganitzada resolució contractual”.

El portaveu dels populars vinarocenses ha indicat que “després d’aquesta potinera gestió, ara veiem com li segueix una altra, en tornar a posar en marxa la zona blava, després de 10 mesos, sense haver adoptat prèviament les mínimes actuacions que possibilitin donar el servei sense perjudicar els usuaris, tal com és exigible”.

En aquest sentit des del PP s’assenyala “l’abandó dels abonats en els aparcaments de passeig Colón i plaça Sant Antoni als quals, fins avui, segueixen sense donar solucions. S’uneix la impossibilitat de fer pagaments amb targeta, l’absència de senyalització obligatòria en alguns carrers on s’està aplicant la zona blava sense informar convenientment, o la impossibilitat de tramitar l’anul·lació de les multes anul·lables”.

Amat ha remarcat que “tot això posa de manifest que s’ha iniciat la zona blava sense estar en condicions de poder fer-ho, ja que no es compleixen ni les obligacions mínimes que requereix el nou contracte. I el pitjor de tot és que ni l’Alcalde ni Marc Albella donen explicacions del seu ineficaç i maldestra gestió”.

Finalitzava Amat destacant que “Alsina i els seus regidors no aprenen ni dels seus propis errors. Després de tot el que ha passat en els últims anys entorn de la zona blava és vergonyós que l’Alcalde no s’hagi preocupat, abans d’autoritzar la posada en marxa, si s’estava en condicions de prestar el servei adequadament. Tornem a veure com la incapacitat del govern municipal repercuteix negativament en els vinarocenses”.