SER Maestrat en directe

El portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en les Corts Valencianes, Rafa Simó estarà aquest dimarts dia 16 a Vinaròs per a tractar la situació actual de la Sanitat.

Rafa Simó, portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en les Corts Valencianes,

El portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en les Corts Valencianes, Rafa Simó, es reuneix amb militants a Vinaròs

Rafa Simó, portaveu de Sanitat del PSPV-PSOE en les Corts Valencianes, estarà present a Vinaròs aquest dimarts, dia 16, per abordar la situació actual i els problemes de la sanitat a les nostres comarques en una trobada amb militants i simpatitzants. L’acte se celebrarà a la seu del PSPV-PSOE de Ports Maestrat, situada al carrer San Francisco 18 de Vinaròs, a partir de les 18.45 de la vesprada.

Acompanyant a Simó, estaran presents Ana Besalduch, Secretària General de Ports Maestrat i també diputada autonòmica, i María Victoria Garrido, secretària de Dependència de l’executiva nacional del PSPV, així com vicesecretària d’igualtat, equitat i serveis socials de l’executiva provincial de Castelló.

En aquesta trobada, els representants socialistes posaran al dia a la militància de la comarca i de l’agrupació de Vinaròs sobre la situació real de la sanitat pública autonòmica i els reptes més importants que s’han d’abordar en el territori. Al mateix temps, els militants tindran l’oportunitat de plantejar dubtes i suggeriments sobre les qüestions que els preocupen.