SER Maestrat en directe

El Ple de Rossell aprova per unanimitat sol·licitar una subvenció de 230.000€ a la Diputació dins del Pla Impulsa.

L’Ajuntament de Rossell, en Ple municipal, ha pres una decisió unànime en la darrera sessió: sol·licitar la subvenció del Pla Impulsa de la Diputació de Castelló, per un import de 238.780 euros, tal com ha informat l’alcalde Evaristo Martí.

Aquesta subvenció, de caràcter bianual en aquesta convocatòria, estableix que el 60% de l’import es destinarà a obres, mentre que el 40% restant finançarà actuacions de serveis.

Segons ha explicat l’alcalde Martí, tots els membres de la Corporació municipal coincideixen en la prioritat d’assignar l’ajuda de l’ens provincial a tres àmbits fonamentals. En primer lloc, es buscarà equipar les instal·lacions municipals de La Planeta, on es troba la Casa de Cultura i el bar de les piscines municipals, espais àmpliament utilitzats pels veïns en general.

El segon lot d’inversió es destinarà a la reforma del paviment i les instal·lacions del carrer La Costa, amb la finalitat de realitzar una ampliació del vial i habilitar una zona amb bancs de mobiliari urbà, millorant així l’accessibilitat i l’atractiu d’aquest espai públic.

Finalment, el tercer apartat de l’ajuda es destinarà a la millora de la pavimentació i l’asfaltatge de diversos carrers del municipi que es troben en mal estat, una acció que millorarà la seguretat i la comoditat dels veïns de Rossell.

Aquesta decisió, presa de manera unànime pel Ple municipal, representa un pas important en el desenvolupament i millora de les infraestructures i serveis del municipi, amb l’objectiu de contribuir al benestar i la qualitat de vida dels seus habitants.