SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El Grup de Pastisseria de Vinaròs ha preparat un pastís de merengue de 1200 racions per commemorar la Carta Pobla aquesta nit a partir de les 9

El Grup de Pastisseria de Vinaròs tindrà un any més el protagonisme de l’aniversari de la Carta Pobla de la ciutat a l’ésser els responsables d’elaborar el pastís d’aniversari que aquesta nit es repartirà dividit en mes de 1200 racions.

El president del Grup, Alberto Cerdán ha passat pel magazzine matinal de Ser Maestrat per a donar detallles de l’elaboració amb desenes de quilos de farina, aigua, azucar i dotzenes i dotzenes d’ous. I és que tal com ha explicat el president dels pastissers, la base del pasturis la la merenga que té com a element fonamental la clara d’ou. I és que en aquesta ciutat «agrada molt la merenga» assenyala Cerdán qui explica que s’han dividit el treball les quatre pastelerias del Grup, La Lionesa, Pastís, Suquet i Masip, la degana ja centenària.

Cadascun elabora una quarta part en uns motlles específics que després s’ajuntaran per a configurar el gran pastís que culmina la celebració del 781 aniversari de la carta de poblament de Vinaròs.