SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El CRIS de Vinaròs aposta per l’esport com a eina de rehabilitació psicosocial

Després de l’aturada tècnica obligada per la pandèmia, el dia 27 de maig, es va realitzar una jornada esportiva on es van ajuntar diversos participants de diferents recursos de Salut Mental de la província de Castelló i València.

Durant la jornada els usuaris van practicar diversos esports com el futbol sala, bàsquet i tennis taula. Va ser una manera de poder interactuar i de retrobament amb els altres companys d’aquests recursos, passant un dia agradable i de germanor. Els participants es van trobar a gust i els va permetre estrènyer llaços, i conèixer gent nova, a més de beneficiar-se de l’esport.

Amb el taller d’activitats esportives es fomenta la salut, la competició i també la companyonia. A més, durant la jornada es va recollir l’opinió de tots els assistents, que van deixar comentaris com: “L’esport en equip, és cooperació i socialització”, “És bo practicar diversos esports de manera habitual” o “L’esport ens dona motivació i una excusa per a posar-se en forma”, entre altres observacions.