SER Maestrat en directe

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena inicia el servei de menjador escolar

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena posa en marxa el servei de menjador escolar

Després d’una llarga espera, el menjador escolar al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena ja és una realitat. Ahir, els estudiants que havien sol·licitat aquest servei van poder fer-ne ús per primera vegada. Aquesta implementació del menjador escolar ha estat possible gràcies a les millores i l’ampliació del centre educatiu.

El servei de menjador és gestionat per l’empresa SERCOLE, que ha contractat una cuinera local encarregada de preparar diàriament els menús elaborats per una nutricionista. Cada mes, les famílies reben la planificació dels menús, juntament amb informació sobre les calories consumides i recomanacions per al sopar dels seus fills, adaptades al que han menjat durant el dia.

L’Ajuntament de Santa Magdalena assumeix els costos de les monitores de menjador i de la cuinera, amb l’objectiu de fer viable aquest servei tan esperat, que compta amb una mitjana de 15 comensals diaris. L’alcalde, Sergio Bou, s’ha mostrat satisfet amb la posada en marxa d’aquest servei, afirmant que “finalment veiem satisfeta una demanda de moltes famílies del municipi, que reclamaven aquest servei per poder conciliar la vida familiar i laboral”.