SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El carnaval entrega el carnestoltes d´or i obre el museu

El Carnestoltes de Vinaròs va viure la segona jornada del 40 aniversari amb el lliurament del carnestoltes d’or a l’Ajuntament, personalitzat en les i els regidors de festes als deixo anar d’aquests 40 anys.

La jornada es va concentrar a la tarda i a partir de les 18,30 l’auditori va acollir la presentació del llibre del 40 aniversari de Julián Zaragozá. A continuació es va cridar als que han estat regidors de festes al llarg d’aquests anys. Juan Boix, ja mort representat per la seva germana Helena, José Palacio, Olga Mulet, José Ramón Tárrega, Gaspar Redó, també mort i representat pel seu fill Gaspar, Salvador Oliver, Maribel Sebastiá, Carla Miralles, Marc Albella i Carla Cerdà.
Després d’aquest acte es va inaugurar el primer Museu del Carnestoltes en la cotxera de Batet, un muntatge sensacional recuperant disfresses de tota la història que han estat conservats pels seus propietaris. El Museu va ser una petició de la regidoria de turisme l’últim any i en aquest 40 aniversari la Comissió Organitzadora ho ha pogut fer efectiu.