SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Diumenge el comerç sortirà al carrer en una nova edició de Nit de compres al passeig

Des de les 18:00h fins les 24:00h la pèrgola del passeig de Colom s’omplirà de paradetes per mostrar la variada oferta comercial del municipi

N. de P.

Aquest diumenge 14 d’agost se celebrarà a Vinaròs una nova edició de Nit de compres al passeig, una cita amb el comerç de la localitat que ja s’ha convertit en una activitat imprescindible dintre de l’agenda estiuenca. Prop d’una quinzena d’establiments ompliran la pèrgola del passeig de Colom amb paradetes per mostrar la variada oferta comercial de la localitat, sempre amb productes de qualitat i atenció personalitzada.

La regidora de Comerç, Paula Cerdà, ha destacat que des del Govern Municipal sempre es donarà el màxim suport possible al comerç i agraïa a l’Associació de Comerciants la posada en marxa d’iniciatives com «Nit de compres al passeig, perquè ajuden a dinamitzar el municipi i promocionen els establiments de la ciutat”.

Per la seua banda, la presidenta de l’Associació de Comerciants, Maria Ángeles Pereda, ha comentat que «en total participaran una quinzena d’establiments que muntaran les paradetes al passeig des de les 18h fins a les 24h». Sabates, complements, moda, esports o llenceria seran alguns dels productes que es podran trobar, sempre amb la millor atenció personalitzada del comerç de proximitat. Així mateix, també hi haurà una immobiliària i conserves, que inclourà una degustació d’olis.