SER Maestrat en directe

Diputació impulsa l’emprenedoria i les Pimes amb els programes Impulsa Emprenedoria i consolida Pime

Diputació de Castelló impulsa l’ocupació i l’emprenedoria amb nous programes al CEDES de Llucena

Avui, la presidenta Marta Barrachina i el diputat Vicente Pallarés han visitat el CEDES de Llucena per presentar les noves iniciatives incloses en l’Estratègia Provincial de Foment de l’Ocupació, l’Emprenedoria i la Promoció Econòmica 2024/2025.

“La Diputació ha dissenyat una estratègia que reflecteix el nostre compromís amb l’ocupació i l’emprenedoria”, ha destacat Barrachina. El document, estructurat en tres àrees, aborda les necessitats de Castelló i ofereix suport als ajuntaments i CEDES per a cobrir les demandes del territori.

Els nous programes, Impulsa Emprenedoria i Consolida Pime, són els protagonistes. L’Impulsa Emprenedoria ofereix suport integral a emprenedors, amb assessorament personalitzat i formació empresarial. Per a informar de la iniciativa, s’han programat jornades de presentació per a emprenedors al CEDES Vall d’Alba i al CEDES Segorbe.

D’altra banda, Consolida Pime busca millorar la competitivitat de les Pimes de la província mitjançant la revisió estratègica dels seus àrees empresarials, i també s’han programat jornades de presentació per a empreses.

Durant la visita, s’ha destacat el bon funcionament del taller d’ocupació en l’especialitat de Dinamització del Temps Lliure infantil i juvenil i altres programes com Aula Mentor. Barrachina ha conclòs: “Continuarem impulsant el desenvolupament de la província i creant oportunitats de formació i ocupació per a tots els castellonencs”.