SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Detingut el presumpte piròman del incendi forestal del Paratge Natural de la Tinença de Benifassà

N. de P.

  • L’extensió cremada és apropiadament d’uns 1.000 metres quadrats de massa forestal

A primera hora de la tarda del divendres 4 de agost es va iniciar un incendi forestal al Paratge Natural de la Tinença de Benifassà, concretament en una zona propera al Monestir de Santa Maria.

A l’operatiu van participar tant per terra com per aire bombers forestals de la Generalitat Valenciana i de la Diputació Provincial i efectius de la Guàrdia Civil. L´extensió cremada és aproximadament de 1.000 metres quadrats de massa forestal.

Mentre es procedia a l’extinció els bombers van observar un home a prop de l’incendi, a la qual cosa després de preguntar-li què hi feia,  va fugir.

Posteriorment el servei aeri dels bombers van vore a la mateixa persona a uns 100 metres de l’incendi, i posteriorment el van localitzar i retindre els bombers de terra.

Seguidament per part de la Guàrdia Civil de Rosell, es va procedir a la detenció com a suposat autor d’un delicte d’incendi.

Aquesta persona tenia en una butxaca dels pantalons un encenedor suposadament utilitzat a l’inici del foc. El mateix va ser traslladat a un centre de salut per a unreconeixement mèdic.

Foto: Maestrazgoports.org