SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Detingut a Benicarló per robatori amb força en establiment comercial

Agents de la Policia Local de Benicarló  en col·laboració amb la Guàrdia Civil procedeixen a la detenció del presumpte autor del robatori amb força en un establiment comercial, gravat per les càmeres de seguretat de l’establiment, determinant per a la seua localització i detenció.

Que el passat dia 14 de maig es va perpetrar un robatori en un establiment comercial de la ciutat, informant aquesta Policia Local del succeït, de les característiques físiques del presumpte autor qui va ser gravat per les càmeres de seguretat de l’establiment, i de les circumstàncies del robatori,  en concret la manipulació d’una màquina per al pagament dels serveis en aqueix local.

Agents de la Policia Local realitzant labors de vigilància localitzen a una persona que coincideix plenament amb la descripció, característiques física i vestimenta que portava, per la qual cosa procedeixen a la seua identificació i registre superficial dels estris que portava, observant que a l’interior de la seua motxilla contenia robes, així com una caixa de plàstic amb peces de tela inombroses monedes d’euro. S’informa del succeït a Guàrdia Civil i acudeix una patrulla al lloc dels fets, realitzant-se les comprovacions i esbrinaments pertinents.

Per tot l’esdevingut, es procedeix a la seua detenció i instrucció de les corresponents diligències, passant a disposició judicial.