SER Maestrat en directe

Crónica | Handbol Vinaròs: Victòria de l’Infantil i Sènior Territorial Masculí

El pavelló esportiu de Vinaròs va vibrar amb dues emocionants victòries dels equips d’handbol local el passat dissabte. Tant l’equip infantil com el sènior territorial masculí van demostrar la seua qualitat i determinació en la pista, aconseguint resultats destacables en els seus respectius enfrontaments.

Infantil masculí Copa Juan Torres plata C

Marcos Ayza,Alan Martínez ,Pau Febrer (12), Manel Pérez (7), Ian Ferrer (4), Tomas Ripolles, Ioan-Alexandru (1), Alejandro Méndez (4), Sebastià Aulet (1) i Andreu Borut (1) i Rafa Ferrer.

L’equip infantil de l’Artclinic C.BM.Vinaròs va aconseguir una important victòria contra el SP. Castelló, amb un resultat final de 30-23. Des dels primers minuts, els joves jugadors de Vinaròs van mostrar la seua solidesa i confiança en la pista. Amb un marcador de 16-8 al descans, era evident la superioritat de l’Artclinic, que, tot i una breu relaxació en la segona part, va saber mantenir-se ferm i controlar el joc fins al final.

Sènior Territorial Masculí

Andrés Valles, Gabri Albiol (4), Taty Adell (3), Carlos Castel,Sergi Albacae (1), Nahuel Cada (4), Sergi Llonart (12),Toni Fariñas, Quim Sanz (3), Joan Raga (1), Ian Cuartiella (1), Nacho Barberá i Marcos Chaler .

Final de lliga del nostre sènior davant un fruïx Nules, i victòria còmoda i curta pel que es va veure a la pista.

En una primera part més igualada, el Tudor Bars en una bona defensa parava als forasters que no trobaven opcions cara porta. Al descans 16-10 donava tranquil·litat als nostres.

La segona part, Andrés, el nostre porter en 5 parades seguides trenca el partit i minva la moral del Nules que van veure com el Vinaròs a la contra es feia l’amo del partit.

Al partit d’ahí es va tractar que el nostre lateral, Sergi llonart, intentes fer el màxim de gols per intentar quedar pitxitxi de la lliga, que en 159 gols en 24 jornades finalment hi va aconseguir.

Meritòria sisena plaça l’aconseguida pel Tudor Bars, que a més a més guanya els títols simbòlics del pitxitxi individual i l’equip menys golejat de la categoria.

Per una altra banda volem recordar que els pròxims dies 25 i 26 de maig es celebrarà a la platja del Fortí el campionat autonòmic d’handbol platja, que està obert a tots els que vulguen jugar. Per qualsevol qüestió és podeu posar en contacte amb qualsevol membre del club.

Classificació.

Onda. 42 punts

Sagunto. 35. “

Almassora. 32. “

Burjassot. 31. “

Betxi. 31. “

TUDOR BARS VINARÒS. 29. “

Buñol. 29 “

Benicarló. 25. “

Alcàsser. 18. “

Loriguilla. 16. “

Nules. 12. “

Vila-real. 7. “

Alto Palanca. 2. “