SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Costes invertirà 728.000€ en la renovaciò dels espigons de la platja del Fortí de Vinaròs

Una actuació que suposarà una inversió de 728.000 euros per part del Ministeri per a la Transició Ecològica

La Direcció General de Costes renovarà les esculleres de la platja del Fortí un cop passi la temporada estival. Una actuació que suposarà una inversió de 728.000 euros per part del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha manifestat que l’inici de les obres està previst que s’iniciïn al setembre i que el termini d’execució serà de sis mesos.

L’objectiu d’aquesta actuació és protegir dels temporals el passeig marítim i els habitatges situats a primera línia, especialment els situats a l’extrem sud als quals arriba l’aigua en cas de forts temporals.

Alsina deia que es renovarà l’escullera existent a l’alçada del carrer de l’Àngel, així com la reconstrucció dels espigons exempts, a més de l’escullera situada al marge dret de la desembocadura del riu Cervol.

Així mateix, el primer edil anunciava que també es contempla en aquest projecte el cribratge a tota l’extensió de les platges del Fortí i de Fora Forat per eliminar els sediments de més de 20 mil·límetres.

Aquesta actuació suposarà, a més de protegir la façana marítima de la ciutat, minimitzar la pèrdua de sorra a aquestes platges.

Alsina destacava que aquesta “és una de les reivindicacions en què portem treballant ja des de fa molts mesos”.