SER Maestrat

Anterior
Siguiente

Concentració a Vinaròs contra la invasió d’Ucraïna

Concentració a Vinaròs contra la invasió d’Ucraïna.

Vinaròs va viure el divendres a la nit una nova acció solidària al carrer amb la manifestació organitzada per a rebutjar la invasió d’Ucraïna per l’exèrcit rus.
Diversos centenars de persones, entre les quals es trobaven desenes d’ucraïnesos que viuen a la comarca van participar en les convocatòries que hi havia.
La unitària sota el lema “No als *Guerres” convocada per *Psoe, *Podem, *Partit de Vinaròs *Independent, Compromís, Ciutadans, Esquerra Unida i Esquerra Republicana de Vinaròs. L’altra convocada pel PP sota el lema “No a la guerra, en suport al poble ucraïnès”. En la pràctica la concentració va ser una i molt emotiva pels sentiments que van expressar els ciutadans ucraïnesos que van intervenir, alguns d’ells amb més de 20 anys assentats a Vinaròs i comarca. Es van reiterar les peticions d’ajuda de tota mena per als quals estan allí recordant que estan en marxa les diferents recollides a ajuda humanitària. També es va agrair de forma reiterada el suport que els veïns d’aquesta terra estan donant als immigrants ucraïnesos.