SER Maestrat

Anterior
Siguiente

El PSPV d’Alcalà de Xivert sol·licita al PP la creació d’ajudes per a la rehabilitació de vivendes

Nota de premsa

El portaveu del PSPV-PSOE de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert i Alcossebre, Joan Ronchera, sol·licita al Partit Popular la creació d’ajudes per a la rehabilitació de vivendes. La proposta socialista inclou també ajudes fiscals i bonificacions per a incentivar la remodelació i atendre el deteriorament de les edificacions del municipi. Ronchera critica que “el govern popular local sempre es negue a l’aplicació de mesures que ajudarien a la ciutadania a adequar les seues cases i repercutiria en millor qualitat de vida, i a la vegada, també és beneficiós per al poble que tindrà una millor imatge”.

El 66% dels immobles al nucli d’Alcalà té més de 50 anys, especialment al nucli antic on hi ha vivendes en estat d’abandonament i algunes amb risc de runa. “A banda de ser un perill per als vianants, resta atractiu a un municipi turístic com és el nostre” indica el portaveu.

“És necessari apostar per una línia d’ajudes potents de rehabilitació integral d’habitatges que complementen altres ajudes que ja estan en marxa per part de diferents administracions. Una vivenda digna és un dret fonamental, per això, per a nosaltres és un problema de primer nivell que es pot solucionar incentivant les reformes. Una petició que estem fent fa anys, però que els populars sempre es neguen”, conclou Ronchera.